SE OG GØRE PÅ DE DANSKE ØER

De danske øer er spækket med oplevelser for både børn og voksne. Ofte er der endda tale om oplevelser, der ikke findes andre steder i Danmark.

 Bornholm er det som det eneste sted i Danmark muligt at klatre i klipper, mens Samsø inviterer indenfor i verdens største labyrint, hvor store og små kommer på en lang række prøvelser på vejen mod midten. I Vadehavet ved Fanø er det muligt at se hundredvis af sæler på klos hold og at plukke østers direkte fra havbunden. Sådan udmærker øerne sig hver især med særlige oplevelser.

Derudover er de danske øer begavet med en række af landets bedste badestrande såvel som smuk natur og lokale seværdigheder som Hammershus på Bornholm, Dybbøl Mølle  Als og Egeskov Slot  Fyn. Samt ikke mindst en ro og idyl, der gør øerne til perfekte åndehuller til at koble af og samle ny energi.

Hvad enten du søger camping, badehotel, kroferie eller weekendophold kan vi, hos Dansk Ø-ferie, hjælpe dig med at finde en billig ferie i Danmark med masser af inspiration, til hvad du skal se og gøre.

FÅ NYHEDSBREVE

+45 40 30 10 99