Grupperejser

Skal du på tur med foreningen eller kollegerne? Og/eller har du en god anledning til at samle hele familien? Så lad Dansk Ø-ferie skræddersy en unik dagstur, der passer til jeres budget og interesser.
 
Vi har gennem mange år opbygget et stærkt netværk på de danske øer, og vi kender de mennesker, der skaber de gode oplevelser: naturguiderne, restauratørerne, kokkene, vinbønderne, kunstnerne og alle de andre ildsjæle.
 
Her er to 2019-eksempler på vellykkede Dansk Ø-ferie-ture:

Samsø: 112 medlemmer af en lokal forening af Ældre Sagen fik den smukke ø helt ind under huden på en guidet rundtur, som varede syv timer. Undervejs nød deltagerne en lækker frokost på Flinchs Hotel, som forstår at udnytte de friske, samsiske råvarer, og besøgte en hyggelig gårdbutik. Der var naturligvis også tid til at smage på nogle af de mange delikatesser, den frodige ø i Kattegat er kendt for.
 
Med et deltagerantal på minimum 50 er prisen fra 309 kr. pr. person.
 
Fanø: En busgruppe blev modtaget af vores lokale guide på Esbjerg Havn om formiddagen, og efter den korte sejltur gik de en tur på stranden ved Fanø Bad. Gæsterne besøgte den spændende udstilling om Fanødragen, “Fanø Dagbog”, og fortsatte til Kellers Badehotel, hvor en eksklusiv Fanø-frokost ventede. Herefter tog vores guide dem med på en bustur rundt på vadehavsøen, hvor et af eftermiddagens højdepunkter var en guidet byvandring i Sønderho.
 
Med et deltagerantal på minimum 50 er prisen fra 439 kr. pr. person.
 
Eksemplerne her er uden bus, færgebillet og mad om bord på færgen, men det kan vi selvfølgelig også hjælpe med.
 
Du kan kontakte Peter Ole Sørensen på peter@danskoferie.dk eller ringe på tlf. 40 30 10 99, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

FÅ NYHEDSBREVE

+45 40 30 10 99