Se og gøre på Lolland-Falster | Dansk Ø-ferie

Se og gøre på Lolland-Falster

Pige og flodhest i Knuthenborg Safaripark

Lolland-Falster – to kontrastfulde øer

På Lolland og Falster syd for Sjælland finder feriegæsterne nogle af landets skønneste strande, underholdning for hele familien og kulinariske nydelser direkte fra marken.

 

Fantastiske strande og masser af badesjov

Marielyst Strand på Falsters sydøstkyst er allerede tre gange blevet kåret til Danmarks bedste strand. Den store Maribo Sø i naturparken af samme navn er perfekt egnet til en sejltur med hele familien, og Nakskov Fjord på Lollands vestkyst er et paradis for sejlere. Hvis vejret en dag ikke er så godt, kan man have det sjovt i Skandinaviens største vandland, Lalandia, i Rødby på Lolland. Det flade landskab på Lolland-Falster er også perfekt til cykelture med hele familien. En af de dejligste ture er rundt om Guldborgsund, hvor du kommer igennem bøgeskove, landsbyer og åbne marklandskaber – og næsten hele tiden har udsigt til vandet.

 

Spændende attraktioner for både store og små

I Middelaldercentret i den lille by Sundkøbing lever beboerne som i år 1407, og her møder feriegæsterne handelsfolk i middelaldertøj, håndværkere og ikke mindst riddere, der krydser klinger hver dag i sommersæsonen. Børnene kan lege på fem forskellige legepladser rundt om på Lolland-Falster, hvor der er gratis adgang. Eventyrlystne kan tage på ekspedition gennem savannen lige midt i Danmark, for i Knuthenborg Safaripark på Lolland løber tigre, giraffer, næsehorn og zebraer frit rundt. Vandhunde kan have en sjov dag på Danmarks højeste vandrutsjebane. Kunstelskere vil nyde et besøg på Fuglsang Kunstmuseum i Toreby på Lolland, som præsenterer en omfattende samling af danske kunstværker fra og med det 18. århundrede – herunder værker af de berømte Skagensmalere.

 

Nydelse med god samvittighed

Gourmetrestauranterne i hele Danmark forsynes med produkter fra Lolland-Falster. Kirsebærvinen fra Frederiksdal er kendt i hele landet, og også ost og øl er lokale specialiteter. Mange af producenterne sælger deres varer i små gårdbutikker og på stande ved vejen. Du kan også besøge en af mange oplevelsesbondegårde, hvor du kan få et indblik i biologisk landbrug helt tæt på – for eksempel på gården Knuthenlund, hvor lam, geder og svin går frit omkring. 

 

Og hvad mere?

Fra Lolland kan du tage på udflugt til Langeland, og overfarten med LangelandsFærgen mellem Spodsbjerg og Tårs varer kun 45 minutter. Her venter afslapning og fantastiske fiskemuligheder på dig.

 

Book din ferie på Lolland-Falster her

Vil du holde en afslappet familieferie, udforske den kulinariske side af Lolland-Falster sammen med en, du holder af, eller tage på cykeltur langs med Nakskov Fjord? Sammensæt din helt personlige ferieoplevelse på Lolland-Falster eller vælg et af vores pakketilbud med de mest populære oplevelser. Book din ferie på danskoferie.dk, eller ring på 69 91 16 51.