Om Samsø | Dansk Ø-ferie

Ferie på Samsø

Samsø Last Minute

Er du på udkig efter en hyggelig ferie på Samsø? Dansk Ø-ferie udbyder på denne side et udvalg af spændende og oplevelsesrige ferier på den skønne danske ø, Samsø. Her på siden kan du booke den samlede pakkerejse med både ophold på og færge til Samsø.

Samsø er meget mere end kartofler

Hvis du tænker økologisk landbrug når du tænker Samsø så tænker du rigtigt. Samsø har dog som ferieø også meget andet at byde på for dig som feriegæst. Samsø er nemlig en ø fyldt med hygge, natur, idyl og afslapning. På Sydsamsø finder du dybe løvskove, midt på øen finder du hede og Nordby Bakker finder du på Nordsamsø.

Samsø byder ligeledes på en række andre spændende og hyggelige oplevelser for dig. Tag ned på nogle af de dejlige strande som Samsø har, besøg nogle af de lækre restauranter og spisesteder, udforsk en unik dansk natur eller cykel rundt til de mange idylliske landsbyer, som du finder på Samsø.

Hold din ferie i et af Samsøs mange ferie- og sommerhuse eller besøg de hyggelige campingpladser, kroer eller hoteller. Uanset hvad så er der et ophold og en overnatning, der passer til dig og din ferie.

Selvforsynende Samsø

Den 114 kvadratkilometer store ø mellem Sjælland og Jylland er på mange måder noget helt særligt. Du kender uden tvivl den berømte Samsø-kartoffel, men vidste du også, at øen er frontløber, når det gælder bæredygtighed? Samsingerne er 100% selvforsynende med vedvarende energi. De producerer endda mere, end de selv kan bruge. Så den overskydende energi fra vindmøllerne og solcellerne sendes videre, så den også gør gavn på fastlandet.

Øen i midten

Når man står ved Vesborg Fyr, kan man i klart vejr både se Sjælland, Fyn og Jylland. Og faktisk er Kattegat-øen naturmæssigt et stykke Danmark i miniformat. Her er kyster med stejle skrænter, strande med krystalklart vand, hedelandskaber og bakker med dybe dale og smeltevandskløfter. Den nordlige del af Samsø er et af de ca. 70 områder i Danmark, hvor naturen er udnævnt til en national seværdighed – se efter skilte med det brune Johanneskors. Nordby Hede er fredet og særlig smuk, når lyngen blomstrer. 

Bestil din ferie til Samsø her

Hvad end du er til familieferie, vennetur, kærrestetur eller blot ønsker en enkelt feriedag på Samsø så kan du finde det her på siden.