Mad og drikke på Langeland | Dansk Ø-ferie

Mad og drikke på Langeland

Mad på Langeland

På Langeland kan man altid finde små stande, som tilbyder friske produkter: Marmelade, biofrugt, saft, jordbær og meget mere. Nogle stande er rigtige, små huse, mens andre ikke er andet end en trillebør med et glas, som man smider pengene i. På Langeland stoler man på hinanden. På de store veje er der tit skilte, der viser vej til nærmeste honning- eller kartoffelstand. Så hold øjnene åbne.

 

Restaurant Bagenkop Kro: Restauranten i Bagenkop er kendt for sine retter med frisk fisk og sin fiskebuffet. Her leveres rødspætterne direkte fra fiskekutterne hver dag, og alt ryges på stedet.  Til frokost kan man for eksempel få en fisketallerken med fem forskellige slags fisk. I weekenden tilbyder restauranten en stor buffet med alverdens fiske- og kødretter, kartoffelvariationer og salat.

» bagenkopkro.dk      

 

Restaurant Generalen: Denne restaurant ligger i en gammel stald ved Tranekær Slot.

Til frokost kan man for eksempel nyde røget biolaks med ost fra Fyn og lokalproduceret honning. Om aftenen kan man vælge mellem 11 forskellige små forretter, der er inspireret af C. Jacobsen, den forhenværende chefkok på Tranekær Slot.

» housepichardt.dk/restaurant-generalen

 

Thummelumsen

Thummelumsen har i mange år været kendt som et af de bedste spisesteder på Langeland. Her er mad i rigelige mængder til overkommelig priser og en behagelig betjening. På menuen er klassisk cafemad samt såkaldt ”farmormad” med sovs og nye danske kartofler. Så vil du hygges om og spise gammeldags dansk mad, er Thummelumsen stedet.

» Thummelumsen på Facebook