Mad og drikke på Als | Dansk Ø-ferie

Mad og drikke på Als

God mad på Als

Restaurant Skovby Kro

Her kan man få den såkaldte “Hulebøf”, som består af 200 gr. oksekød, der skæres i skiver og steges på en 300-grader varm granitblok – direkte ved bordet. Serveres med en bagekartoffel, kroketter, salat, hjemmebagt brød med kryddersmør og forskellige dressinger og krydderier.

» skovbykro.dk

 

Café Ib Rehne Cairo

Café Ib Rehne Cairo ligger i Sønderborg og tilbyder en lækker brunchbuffet. Hvor navnet kommer fra? Fra en radiomoderator ved navn Ib Rehne, der kunne høres i 35 år fra 1950 på DR. Han var blandt andet korrespondent i Cairo, hvor han afsluttede alle sine reportager med ordene ”Ib Rehne – Cairo”. Brunchbuffeten finder sted hver søndag og på helligdage fra klokken 10 til 14. Man kan få almindelig morgenmad og brunch hver dag. Herudover tilbyder caféen også middagsmad, små retter såsom burgere, sandwiches og suppe, samt skandinaviske tapas og wienerschnitzel. Studerende kan bestille billige studentermenuer på ugedage mellem klokken 10 og 17.

» ibrehnecairo.dk

 

Huset Blom

Huset Blom er en smuk villa med en historie, der rækker helt tilbage til 1924. Villaen er nu omdannet til en særegen restaurant på højt niveau. Konceptet er delemad, cosyfood, social mad - kært barn mange navne. Tanken er, at maden er i centrum, og at der hygges herom. Det betyder, at en restaurantoplevelse i Huset Blom bliver en anderledes begivenhed med dejlig mad og fantastiske vine.

» huset-blom.dk