Fyn 3 | Dansk Ø-ferie

Egeskov Slot

Om Egeskov

Egeskov Slot er Fyns største turistattraktion - en oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger vores ø. Egeskov Slot er Europas bedst bevarede vandborg og ligger idyllisk placeret i en kæmpe park, som har vundet adskillige havepriser.

Slottet byder på oplevelser til flere dage for hele familien. Besøg de mange samlinger og museer, som bl.a. byder på en enestående samling af sjældne fly og biler. Selvom greven og hans familie til daglig bor på slottet, så er der mulighed for at komme inden for og se de mange flotte sale.

Verdens mest eventyrlige dukkehus Titania vækker begejstring hos børn og barnlige sjæle. Se, om du kan få øje på alfedronningen i et af de rigt udsmykkede værelser. Draculas krypt byder på gys og uhygge for de modige.

Egeskov slotspark

Tag madkurven med og find et picnicsted i parken. Omringet af gamle bøgetræer finder du en skøn legeplads med legeredskaber fra Kompan. Her er også borde og bænke, så familien kan nyde den medbragte mad. Egeskov byder også på en fin café i de gamle herskabsstalde, hvor man kan købe lækre sandwich og italienske specialiteter.

Aktive udfordringer på Egeskov Slot

Er man til aktive udfordringer var det måske en idé at udfordre sig selv med en klatretur i højden. I de gamle bøgetræer finder du en 100 m lang hængebro i 10-15 meters højde. Eller hvad med at tage en tur på segway-banen. Gennemfører du, bliver du slået til ridder af Egeskov på segway. Egeskov byder også på en stor labyrint, hvor hele familien kan fare vild for sjov.

Egeskov er også gode til at afholde events, som Sankt Hans, koncerter, særudstillinger mm. Hold øje med deres hjemmeside for særlige events.