Vandrehjem - 9 resultater

Din søgning: Du har endnu ikke valgt datoer eller antal værelser (visning 1-9 resultater 9)
9 indkvarteringer

Vandrehjem i Danmark - vejen til en billigere ferie

Ønsker du et alternativ til de ofte lidt dyre hoteller? Kan du med fordel booke et vandrehjem i Danmark, som er et billigere alternativ til hoteller.

Vandrehjem i Danmark - vejen til en billigere ferie. Ønsker du et alternativ til de ofte lidt dyre hoteller? Kan du med fordel booke et vandrehjem i Danmark, som er et billigere alternativ til hoteller. Der findes vandrehjem i hele Danmark, men her har du mulighed for at booke et vandrehjem, som er placeret på en af de danske øer. At tage på ø-ferie er en smule undervurderet, og det kan derfor klart anbefales. De danske øer har meget mere at byde på end man lige umiddelbart skulle tro.

Spar tid og penge ved at sove på vandrehjem

Vælger du en ø-ferie, hvor du overnatter på et vandrehjem, har du mulighed for at opnå en meget billig ferie men med store oplevelser. Ønsker du at spare yderlige penge, kan du med fordel gå ind og tjekke vores pakkerejser ud. Her kan du booke vandrehjem og færgeoverfart på samme tid på og på den måde sparer du både tid og penge, det må da være en win-win-situation?
Bare fordi det er billigere måde at tilbringe sin ferie på, behøver det bestemt ikke at være en dårligere. Mange vandrehjem er ligesom mange af vores andre overnatnings tilbud placeret i flotte omgivelser og tæt på kysten. Vandrehjem er for alle uanset alder. Mange vandrehjem i Danmark gør meget ud af at skabe en hyggelig og god atmosfære, så gæsterne føler sig godt tilpas under deres ophold. På vandrehjem er der rig mulighed for at møde nye spændende mennesker. For at få det bedste ud af din ferie på et vandrehjem kræver det, at du har et åbent sind og kan lide at møde nye mennesker.

Hvad kan man forvente af vandrehjem i Danmark?

På et vandrehjem skal du som udgangspunkt selv medbringe sengetøj dvs. pude- og dynebetræk samt lagen og håndklæder. Orker du ikke at transportere alle disse remedier, kan det heldigvis lejes på vandrehjemmet. På de fleste danske vandrehjem er det muligt at tilkøbe morgenmad, og nogle steder aftensmad. Måltiderne er for det meste sunde og nærende, det eneste du skal gøre er at huske at bestille det, så vandrehjemmet ved, hvor mange mennesker de skal lave mad til. Ønsker du selv at stå for madlavningen, har du mulighed for at benytte et gæstekøkken.
Mangler du inspiration til, hvad du skal opleve i området, kan du altid spørge værterne på vandrehjemmet, som med glæde vil hjælpe dig med deres store lokale kendskab. Ellers kan du altid benytte vores hjemmeside, som løbende bliver opdateret med aktiviteter og ting man bør se på de forskellige øer.

Bornholm
Lökkegade 7, 3760 Gudhjem  Kort
Vandrehjem | Gudhjem vandrerhjem - et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem. Her kan du bo midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.

Bornholm
Arsenalvej 12, 3700 Rønne  Kort
Vandrehjem | Med Rønne Vandrerhjems centrale beliggenhed, tæt på skov, strand, centrum og færgehavn, kan I se frem til et uforglemmeligt ophold, til fods, på cykel, eller i bil. Vandrerhjemmet er af høj standard.

Ærø
Smedevejen 15, 5970 Ærøkøbing  Kort
Vandrehjem | Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færg...

Bornholm
Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø  Kort
Vandrehjem | Nexø Modern Hostel; et moderne, billigt, hunde- og cykelvenligt vandrehjem i Danmarks østligste fiskeriby Nexø – den næststørste by på Bornholm.

Als
Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg  Kort
Vandrehjem | Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.

Bornholm
Reberbanevej 9, 3740 Svaneke  Kort
Vandrehjem | Svaneke Vandrerhjem ligger i Danmarks mindste og østligste købstad, som en af Bornholms mest idylliske byer, i smukke omgivelser med marker, skov og vand. Tæt på mange seværdigheder, forlystelsespark med vandland m.m.

Bornholm
Skrokkegrdsv. 17, 3730 Nexø  Kort
Vandrehjem | Dueodde Familiecamping & Hostel ligger smukt placeret i et dejligt skovområde. En kilometerlang, børnevenlig sandstrand - en af Nordeuropas flotteste - er til Deres rådighed. Vandrerhjemmet har dejlige familieværelser med eget bad og toilet.

Bornholm
Fælledvej 28, 3790 Hasle  Kort
Vandrehjem | NORDLIV er et lille feriested beliggende på Bornholms vestkyst med havudsigt og solnedgang.

Bornholm
Bodernevej 28, 3720 Aakirkeby  Kort
Vandrehjem | Rosengaarden Vandrerhjem er et vandrerhjem med skøn beliggenhed på Sydbornholm. De fleste værelser har eget bad og toilet samt egen udeplads - og der er kun 1000 m til en af Bornholms bedste sandstrande. OBS: Specielle afbestillingsregler.

Indskærp din søgning

Tekstsøgning
  • Bornholm (7)
  • Als (1)
  • Ærø (1)

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: [email protected]

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).