Begivenheder på Samsø | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Samsø

Samsøs bedste kartoffelmad

Samsøs bedste kartoffelmad

28. maj 2016

”Samsøs bedste kartoffelmad“ kåres i 2016 for femte gang. Mange af øens restauranter deltager i denne konkurrence, og juryen består af kendte ansigter fra den danske fødevare- og restaurationsbranche. Som besøgende kan du også selv smage eller kreere dine egne kartoffelmader.

 

Samsø Festival

20.-23. juli 2016

Samsø Festival finder sted hvert år i slutningen af juli. Festivalområdet ligger lige ved siden af en dejlig badestrand, og festivalen er kendt som ”Danmarks hyggeligste”. I fire dage fester danske popikoner og nye, lovende kunstnere med gæsterne.

» Læs mere om Samsø Festival

 

Sommer i By

21.-22. maj 2016

Hvert år om søndagen efter pinse finder hesteoptoget ”Sommer i By” sted, hvor flot udsmykkede heste og hestevogne med forklædte ryttere rider igennem Nordby. Herefter er der fest i Nordby med fællesspisning, musik og underholdning.

 

Hav, himmel og hornfisk – Samsø Fjordfestival

14.-15. maj 2016

Ved denne festival for hele familien er der fokus på naturen og havet. Du kan for eksempel deltage i fiskekonkurrencer, fange krabber, deltage i workshops og selvfølgelig smage alle mulige lækkerier. Hovedpersonerne i festivalen er hornfiskene, der ankommer til Samsøs kyster ved denne tid.

 

Samsø Råvarefestival

11.-12. juni

I år finder denne traditionsrige festival med fokus på øens lokale produkter sted i juni. På det tidspunkt hyppes de første kartofler, jordbærene er søde, og aspargesen er perfekt. Vær med, når Samsøs delikatesser fejres med et stort marked, underholdning, smagsprøver og masser af sjov for hele familien. 

» Læs mere om Samsø Råvarefestival