Begivenheder på Lolland-Falster | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Lolland-Falster

Hajkutter Regatta

Hvad skal I opleve på Lolland og Falster i år? Her venter oplevelser for hele familien langt ind i september: 

 

17.-26. august – Lys over Lolland

Lys over Lolland er en professionel kunst- og kulturfestival, som viser dansk og international kunst af høj kvalitet – på en gang eksperimenterende og med en bred appel. Programmet rummer både udstillinger, koncerter, filmpremierer og events.

 

23.-25. august – Vegvisir Race

Kom tæt på vandet i smukke Guldborgsund, når Lolland-Falsters nye internationale kapsejlads med omkring 150 både stævner ud fra Nykøbing Falster. Vegvisir Race er sejlsportens svar på en ironman med navigation, udholdenhed og gode sejlkundskaber i højsædet. Begivenheden kan følges live hos de lokale sejlklubber, og der er aktiviteter, mad og underholdning for børn og voksne ved Slotsbryggen i Nykøbing F. og omkring Guldborgbroen.

 

1.-2. september – Nakskov Fjorddage

Nakskov Fjorddage har 20 års jubilæum, og igen i år er programmet et sandt overflødighedshorn af spændende aktiviteter for børn og voksne, blandt andet på Hestehovedet.

 

8.-9. september – Danmarksmesterskaber i fladfisk

DM i fladfisk for lyst- og småbåde afvikles med udgangspunkt fra Onsevig Havn på Lolland. Sidste år deltog 150 både og 400 lystfiskere, der dystede om præmier og hæder i både artskonkurrencer, en individuel konkurrence og en teamkonkurrence.

 

15.-16. september – Sydhavsøernes Frugtfestival

Smag og nyd sensommerens saftige frugthøst fra de lokale frugtplantager på Sydhavsøerne. Ud over masser af lækkerier byder weekenden blandt andet også på mad- og bagekonkurrencer.

 

Se også vores forslag under Se og gøre.