Begivenheder på Lolland-Falster | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Lolland-Falster

Frugtfestival

Det gastronomiske folkemøde

13. - 14. august 2016

Det gastronomiske folkemøde afholdes i år for første gang på Lolland og har fokus på lokale produkter og ingredienser samt deres dyrkning og udvikling. Her kan lokale producenter mødes for at udveksle ideer og smage på nye, lokale produkter. Et paradis for gourmander, livsnydere og opdagere.

» Læs mere om Det gastronomiske folkemøde

 

Lys over Lolland

26. august - 4. september 2016

”Lys over Lolland“ er en international festival for kunst og kultur, der i år finder sted for 16. gang. Udstillinger viser dansk og international moderne kunst i verdensklasse, og programmet fuldendes med koncerter, filmpremierer og events.

» Læs mere om "Lys over Lolland"

 

Safari Live – Lolland-Falsters største musikevent

18. - 19. juni

Savannejorden kommer til at ryste, når organisationen ”Dansk Folkehjælp” lørdag d. 18. og søndag d. 19. juni 2016 i samarbejde med Knuthenborg Safaripark indbyder til familiekoncert. Parkens enestående natur udgør en fantastisk kulisse for to dage med god musik og underholdning for både unge og gamle.

 

Nakskov Fjorddage 2016 –  Lolland-Falster

3. - 4. september

Nakskov Fjorddage arrangeres i 2016 for 18. gang. I to dage er der sat fokus på fjorden og dens natur, og her kan de 5.000 gæster vælge mellem over 70 forskellige aktiviteter.

 

Sydhavsøernes Frugtfestival

17. - 18. september

Regionen Lolland-Falster er kendt for sin frugt, og hvert år i september afholdes ”Sydhavsøernes Frugtfestival” i Sakskøbing på Lolland for at fejre øens frugthøst med workshops, konkurrencer og en gadefest. Op til 25.000 gæster deltager i denne kulinariske event.

» Læs mere om Sydhavsøernes Frugtfestival

 

Årets Vildtret

6. november

Årets Vildtret 2016 er efterårets store, danske kokkedyst. I år er konkurrencen flyttet fra København til Søholt Gods på Lolland. Godset bidrager med den rigtige stemning til madkonkurrencens finale, hvor seks dygtige vildtkokke nu mødes for at tilberede den lækreste og mest nytænkende vildtret på kun 4 timer til det kritiske dommerpanel.
Der er 100% fokus på lokale råvarer som øl, sukkerroer, råmælk og hovedingrediensen, det friskskudte vildt fra Søholt Gods’ smukke natur.
Der er gratis adgang for publikum, som vil kunne opleve de gode vildtprodukter, spændende debatter og foredrag om vildt, jagt og natur.

» Læs mere om Årets Vildtret │ » Find overnatning på Lolland-Falster