Begivenheder på Langeland | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Langeland

Langelandsfestival

 

31. marts-1. april – Kunstnernes Åbne Døre

Langelands lokale kunstnere markerer forårets komme og arrangerer en kunstudstilling i museet i Østergade i Rudkøbing. På udstillingen finder du enkelte værker af de forskellige kunstnere, og bagefter er du velkommen til at tage ud og få en snak med kunstnerne i deres egne værksteder.

 

9. juni – Tårnsangerdag 

Tårnsangerdagen er en enestående musikalsk oplevelse, som strækker sig over hele dagen. Hver time fra kl. 9 optræder et kor ved et af de 12 langelandske kunsttårne, som er fordelt over hele øen fra nord til syd. Den sidste optræden starter kl. 20.

 

21.-28. juli – Langelandsfestivalen

For 28. gang byder den populære festival på feriestemning, fest og skøn musik, i år med bl.a. Phlake, Joey Moe, Queen Machine, Rasmus Seebach, Benal, Carpark North og Magtens Korridorer. Langelandsfestivalen i Rudkøbing – også kendt som Danmarks største familiefestival – samler 25.000 musikelskere, og den hyggelige købstad er centrum for en ugelang sommerfest for både børn, voksne og bedsteforældre.

 

27. august – Øhavets Dag

En oplevelsesrig søndag på Ristinge havn – den mindste, men måske den hyggeligste havn på Langeland. Her kan du fx se nærmere på øhavets skatkammer af fisk, sejle i havkajak, køre i æselkaret og sejle med skonnerten Meta.

 

Se også vores "Se og gøre"-forslag på Langeland.