Begivenheder på Bornholm | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Bornholm

Wonderfestiwall om aftenen

Wonderfestiwall

18.-21. august 2016

Wonderfestiwall er en helt speciel musikfestival, for kulissen er borgruinen Hammershus i den nordlige del af øen. Denne hyggelige festival tilbyder god underholdning med danske kunstnere midt i den smukkeste natur.

» Følg med her for at booke plads til Wonderfestiwall 2017 

 

Etape Bornholm

25.-29. juli 2016

Aktive feriegæster kan afprøve deres kræfter i den årlige maraton Etape Bornholm. Hele strækningen er opdelt i fem etaper på hele øen – inklusive fantastiske naturoplevelser.

» Læs mere om Etape Bornholm

 

Bornholms Kulturuge

17.-25. september 2016

På denne kulturfestival mødes litteratur, maleri, kunsthåndværk, historie, madkultur og teater. Kendte danske kunstnere præsenteres under et bestemt motto, og i 2016 er temaet ”Brud”. I ti dage finder forskellige begivenheder, events, udstillinger og byrundture sted på hele øen.

» Læs mere om Bornholms Kulturuge

 

Folkemødet

16.-19. juni 2016

Folkemødet i Allinge er Danmarks største politiske festival med over 100.000 besøgende. I fire dage diskuteres aktuelle, samfundsmæssige udfordringer under åben himmel, og demokratiet fejres. Det specielle ved denne event? Danmarks toppolitikere er med – i helt afslappet stil – og svarer i talrige debatter på spørgsmål fra borgere, organisationer og erhvervslivsrepræsentanter.

» Læs mere om Folkemødet

 

”Sol over Gudhjem“ – Kokkekonkurrence

25. juni 2016

Hvert år i juni dyster nogle af verdens bedste kokke i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem mod hinanden. De skal lave en to-retters menu med bestemte produkter fra Bornholm, og menuen bliver evalueret af en jury. Samtidig arrangeres et stort marked med lokale specialiteter.

» Læs mere om Sol over Gudhjem

 

Cykelture, hvor lokomotiverne engang prustede forbi.

På de tidligere strækninger til den nedlagte Bornholm-jernbane er der opstået et netværk af cykelstier, som cyklisterne kan bruge til at udforske hele øen. Stierne fører dig langs med stejle klipper og gennem smukke bakkelandskaber – og du har næsten hele tiden udsigt til havet. Din cykelferie bliver endnu mere afslappet, hvis du har booket hoteller på ruten hjemmefra. 

» Find overnatning på Bornholm