BEGIVENHEDER PÅ SAMSØ

25. maj – Samsøs bedste kartoffelmad

For ottende år i træk deltager en række af øens gode restauranter i konkurrencen “Samsøs bedste kartoffelmad” med et professionelt dommerpanel fra fødevarebranchen og restaurationsmiljøet. Du kan selv konkurrere med sidemanden om, hvem af jer der bygger den flotteste kartoffelmad.
visitsamsoe.dk

14.-16. juni – Strikkeweekend på Samsø

En weekend i strikketøjets tegn. Deltag i spændende workshops, find noget nyt på garnmarkedet og studér udstillingen af strikarbejder.
strikkeweekend

15.-16. juni – Samsø Råvarefestival

I juni er kartoflerne nye, jordbærrene søde og aspargesene sprøde – og der er råvarefestival på Samsø. Øens gode råvarer og lækre specialiteter bliver fejret med smagsprøver, underholdning, salg fra boder, aktiviteter for hele familien, mesterskaber i tovtrækning og stor fest lørdag aften.
samsoraavarefestival.dk

22.-30. juni ­– KUNSTØ

Samsøs kunstnere inviterer til workshops, udstillinger og foredrag. Du kan også deltage i fællesspisninger og musikalske arrangementer, både inde og ude i Samsøs unikke natur.
kunsto.dk

17.-20. juli – Samsø Festival

En af Danmarks hyggeligste og smukkest beliggende festivaler (få meter fra badestrand!), som siden 1989 har samlet både teenagere, børnefamilier og dem med grå stænk i håret. Nogle af årets navne: Halberg & Friends, Go Go Berlin, Hugo Helmig, Humørekspressen og Nik & Jay.
samfest.dk

25.-27. juli – Samsø Jazzfestival

For fjerde år i træk arrangerer to unge samsinger jazzfestival i samarbejde med foreningen Samsø Big Band. Ambitionerne og det kunstneriske niveau er højt, og du kan overvære seks koncerter på de tre dage – en blanding af etablerede navne og yngre talenter.
samsoejazzfest.dk

24. august – Samsø Marathon

Hvis du er til de lange distancer, vil du elske det hyggelige og utroligt smukke maratonløb. Du løber over det meste af øen og oplever både kyststrækninger, landsbyidyl og en vaskeægte, 800 meter lang ”helvedesbakke”.
samsømarathon.dk

13. oktober – Kastanjefestival

En hyggelig festival for hele familien, hvor håndværkere, kunstnere og lokale producenter præsenterer deres efterårsprodukter ved den gamle købmandshandel i Nordby. Som navnet indikerer, hylder samsingerne spisekastanjen og andre nøddesorter med boder og information om sorter og formering. Men I kan også nyde andre lokale efterårsprodukter, og der vil være optræden og aktiviteter for børnene.
Facebook-siden

16. oktober – Halloweenløb i Samsø Labyrinten

Hvis I er på efterårsferie med børn på Samsø, skal I tage mod udfordringen. Det er verdens største labyrint. Det er buldermørkt. Det kræver mod. Det er en helt uforglemmelig oplevelse!
 

17. oktober – Store Græskardag

Det er jo ikke kun kartofler, der vokser på Samsø. Om efteråret lyser de smukke, orange frugter på markerne, og på Store Græskardag kan børn og voksne hygge, snitte og hjembringe deres egne græskarmænd.

 

Se også vores forslag til, hvad du kan Se og gøre på Samsø!

FÅ NYHEDSBREVE

+45 40 30 10 99