BEGIVENHEDER PÅ BORNHOLM

Foråret og sommeren 2019 bliver ikke kedelig på klippeøen i Østersøen, og oplevelserne spænder vidt: lystfisker-konkurrence, kunst, musik, maratonløb, politik, masser af kulinariske oplevelser … Få en smagsprøve her:  

30. maj-2. juni – Bornholms Kunstrunde

På hele øen åbner kunstnere, gallerier og udstillingssteder deres døre, så du kan tage på rundtur i kunsten.
bornholmskunstrunde.dk

13.-16. juni – Folkemødet i Allinge

Flere end 100.000 mennesker i alle aldre mødes for at hylde det danske demokrati og fællesskab. Sidste år var 1.125 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier til stede, og 4 ud af 5 af de “private” gæster oplevede, at de fik ny viden om politiske spørgsmål. Folkemødet er blevet en festlig tradition. 
folkemoedet.dk 

22. juni – Sol over Gudhjem
23.-27. juni – Bornholms Madfestival

I kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem dyster nogle af landets bedste kokke om vindertrofæet. Du kan følge konkurrencen direkte på  Gudhjem Havn, hvor øens fødevareproducenter samtidig afholder et et stort madmarked med gode tilbud og smagsprøver.

I dagene efter konkurrencen er der madfestival med en lang række kulinariske events over hele øen. 
Sol over Gudhjem
Bornholms Madfestival 

22.-26. juli – Etape Bornholm – Marathon over 5 dage

2500 løbere får over fem dage det bedste af Bornholm: sandet, havet, klipperne, de lange, seje bakker i bornholmernes egen skov, de vilde stigninger på Hammershus og to hurtige byruter. Løbet tiltrækker af gode grunde tusindvis af tilskuere. 
etape-bornholm.dk 

15.-18. august – Wonderfestiwall – UDSOLGT!

For 12. gang mødes unge musikfans fra hele landet på klippeøen for at afslutte festivalsæsonen med masser af god musik i spektakulære omgivelser. Nik & Jay og Nicklas Sahl er et par af de helt store navne på Wonderfestiwall 2019.  

Uge 38 – Bornholms Kulturuge

Er du til musik, litteratur og gastronomi? Så skal du på efterårsferie til Bornholm, hvor kulturen er blevet fejret med en festival hvert år siden 2001. 

27.-29. september – Bornholms Drikkefestival

Bornholm inviterer øens gæster, branchefolk og bornholmere til at opleve fire dage i drikkevarernes tegn.
DM i kryddersnaps afvikles i 2019 i et nyt og spændende format.

Se også vores forslag til, hvad du kan Se og gøre på Bornholm.

FÅ NYHEDSBREVE

+45 40 30 10 99