Om Dansk Ø-ferie | Dansk Ø-ferie

Om Dansk Ø-ferie

om færgenshop

Dansk Færger A/S har etableret Dansk Ø-ferie i samarbejde med de lokale aktører på de danske øer. Samarbejdet var oprindeligt fokuseret på Danske Færgers egne færgedestinationer, grundet stor interesse fra andre ø samfund blev det dog besluttet i 2015 at udvide med flere øer. I 2016 repræsenteres de danske øer Bornholm, Samsø, Fanø, Lolland Falster, Als, Fyn, Langeland, Ærø samt Læsø, både i Tyskland og Danmark.

Vi formidler aktiviteter, ophold, pakketilbud samt transport til og på øerne. Er du til hotelferie, camping, sommerhus, eller evt. cykelferie så lad os hjælpe dig med at finde din drømmeferie. Kontakt os evt. på telefon, hvis du mangler yderligere hjælp på telefonnr. +45 69 91 16 51

Dansk Ø-ferie er et samarbejde mellem Nordic Travel og Færgen.

Nordic Travel er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, finder du information i menuen i bunden af siden. Der kan du finde betingelser og vilkår, information om privatlivspolitik og cookies.

Åbningstider / Kontakt

Dansk Ø-ferie / Nordic Travel kan kontaktes via tlf. +45 69 91 16 51 eller email: [email protected]

Svartider

Alle hverdage fra kl. 9-17 (lukket mellem 12-13).

Alle emails besvares indenfor 24 timer på hverdage.