Begivenheder på Bornholm | Dansk Ø-ferie

Begivenheder på Bornholm

Wonderfestiwall om aftenen

Wonderfestiwall

17.-20. august 2017

Wonderfestiwall er en helt speciel musikfestival, for kulissen er borgruinen Hammershus i den nordlige del af øen. Denne hyggelige festival tilbyder god underholdning med danske kunstnere midt i den smukkeste natur.

» Se vores pakketilbud til Wonderfestiwall her

 

Etape Bornholm

24.-28. juli 2017

Aktive feriegæster kan afprøve deres kræfter i den årlige maraton Etape Bornholm. Hele strækningen er opdelt i fem etaper på hele øen – inklusive fantastiske naturoplevelser.

» Læs mere om Etape Bornholm

 

Bornholms Kulturuge

17.-24. september 2017

På denne kulturfestival mødes litteratur, maleri, kunsthåndværk, historie, madkultur og teater. Kendte danske kunstnere præsenteres under et bestemt motto, og i 2017 er temaet ”RUM”. I ti dage finder forskellige begivenheder, events, udstillinger og byrundture sted på hele øen.

» Læs mere om Bornholms Kulturuge

 

Folkemødet

15.-18. juni 2017

Folkemødet i Allinge er Danmarks største politiske festival med over 100.000 besøgende. I fire dage diskuteres aktuelle, samfundsmæssige udfordringer under åben himmel, og demokratiet fejres. Det specielle ved denne event? Danmarks toppolitikere er med – i helt afslappet stil – og svarer i talrige debatter på spørgsmål fra borgere, organisationer og erhvervslivsrepræsentanter.

» Læs mere om Folkemødet

 

”Sol over Gudhjem“ – Kokkekonkurrence

24. juni 2017

Hvert år i juni dyster nogle af verdens bedste kokke i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem mod hinanden. De skal lave en to-retters menu med bestemte produkter fra Bornholm, og menuen bliver evalueret af en jury. Samtidig arrangeres et stort marked med lokale specialiteter.

» Læs mere om Sol over Gudhjem

 

Cykelture, hvor lokomotiverne engang prustede forbi.

På de tidligere strækninger til den nedlagte Bornholm-jernbane er der opstået et netværk af cykelstier, som cyklisterne kan bruge til at udforske hele øen. Stierne fører dig langs med stejle klipper og gennem smukke bakkelandskaber – og du har næsten hele tiden udsigt til havet. Din cykelferie bliver endnu mere afslappet, hvis du har booket hoteller på ruten hjemmefra. 

» Find overnatning på Bornholm